Mackus VOF • Brugstraat 30 • 6031 EG Nederweert • info@mackus.nl • Verzekeringen • Hypotheken • Reizen

Over ons

Hoe het begon

Midden jaren zeventig van de vorige eeuw besloot Wiel Mackus voor zichzelf te beginnen. Als verzekeringsagent had hij twee decennia lang ervaring opgedaan bij een verzekeringskantoor in Hoensbroek. In die periode bouwde hij een omvangrijke en solide klantenkring op in de regio Weert en Roermond. Hij startte in een pand aan de Kerkstraat in Nederweert, maar algauw werd dit pand te klein.

In 1987 verhuisde het bedrijf naar een pand in de Brugstraat, nr. 47-53. In dat jaar deed Marianne Mackus haar intrede, waardoor naast Mackus Verzekeringen ook Reisburo Mackus ontstond. Het reisbureau groeide uit tot één van de meest gerenommeerde reisbureaus in de regio, dat vanzelfsprekend nog steeds nauw verbonden is aan het assurantiebedrijf.

Het verzekeringskantoor en het reisbureau groeiden op de toenmalige locatie uit hun jasje. In het jaar 2000 werd daarom besloten te verhuizen naar een groter pand aan de overzijde van de straat, Brugstraat 30.

In 2002 werd het bedrijf door de dochters Marianne en Danielle Mackus voortgezet. Ruud Korten deed in 2011 zijn intrede in de vennootschap onder firma. In hem heeft Mackus VOF een betrouwbare vennoot gevonden onder Mackus Verzekeringen.

De dag van vandaag

Mackus Verzekeringen en Reisburo Mackus kennen beide een grote klantenkring.
Professionaliteit, een persoonlijke aanpak, een uitgebreid dienstenpakket en een onafhankelijk advies: dat zijn de kernwaarden van Mackus VOF. Een gerenommeerd en betrouwbaar bedrijf dat in 2014 veertig jaar bestaat!

De thuisbasis voor beide bedrijven is nog steeds Brugstraat 30 in Nederweert.

U bent van harte Welkom@Mackus.


Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste ervaring op onze website kunnen bieden.
Meer info over cookies